Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Gevel totaal

Gevelreiniging

Door natuur- en omgevingsinvloeden kan uw gevel in de loop der jaren flink vervuild raken. De vervuiling komt het aangezicht van uw pand niet ten goede. Ook kan vervuiling van de gevel andere klachten veroorzaken zoals vochtproblemen en scheurvorming. Van der Meer Geveltotaal kan uw gevels weer de uitstraling geven als voorheen.

Lichte vervuiling zoals alggroei verwijderen wij met een speciale hogedrukreiniger. Het reinigen van de stenen gebeurt onder aangepaste druk zodat het voegwerk niet beschadigd. Is de vervuiling hardnekkig? Dan gaan we aan de slag met het zandstralen van uw gevel. Zandstralen is een milieuvriendelijke manier waarbij wij met een combinatie van extreem lage luchtdruk, mineraalzand en water de vervuiling verwijderen. Door deze speciale lagedruktechniek worden de stenen niet beschadigd en behoudt de gevel het originele karakter.

''   ''

Impregneren

Door de gevel te impregneren, wordt deze waterafstotend. Hierdoor kan de vervuiling niet meer met het vocht de steen intrekken. Het impregneren zorgt ervoor dat de gevel wel dampdoorlatend blijft van binnen naar buiten.

Het impregneren van de gevel is een goede oplossing ter voorkoming van vorstschade en doorslaand vocht (vaak te herkennen aan donkere schimmelplekken op de binnenmuren). Door het impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd, voert de steen het vocht af naar buiten toe.

Wij geven 15 jaar garantie op voegwerk in combinatie met impregneren!

'Laat uw gevel stralen'

Gevelrenovatie

Een gevel kan weer een duurzame toekomst tegemoet als het voegwerk in goede staat verkeerd. Is het voegwerk slecht? Dit kan veel problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld: vochtdoorslag, mos- en algengroei en vorstschade. Het verouderde voegwerk kunnen wij vakkundig verwijderen en daarna de gevel opnieuw voegen. Hierbij kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de ideale kleur van het voegwerk zodat uw woning of pand weer een frisse uitstraling krijgt. En is er metselwerk beschadigd? Wij zorgen dat ook dit hersteld wordt.

''  ''

Mocht u meer informatie of advies willen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Bauke van der Meer 06 2462 9754