Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Tijdelijk telefoonummer

Wegens omstandigheden hebben wij een tijdelijk nieuw telefoonnummer: 0515 221025

Ik begrijp het, ga door

Privacy Verklaring

Privacy verklaring Bouwbedrijf van der Meer

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 mei 2018

Persoonsgegevens verwerken wij alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming en andere privacywetgeving.

Onze website www.bouwbedrijfvandermeersneek.nl wordt beheerd door Bouwbedrijf van der Meer. Via deze website worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens door ons verwerkt. Deze worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

Contactgegevens

Einsteinstraat 10 8606 JR, Sneek
Telefoon: 0515 415517
Email: info@bouwbedrijfvandermeersneek.nl

Bouwbedrijf van der Meer is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we via www.bouwbedrijfvandermeersneek.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ons.

Verzamelen van gegevens

Contactformulier

Wanneer jij op de website ons contactformulier invult of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, vragen wij jou om gegevens in te vullen of te verstrekken. In dat geval verwerken wij alleen de gegevens die jij aan ons verstrekt via het formulier:

Hiernaast bevat jouw vraag mogelijk persoonsgegevens. Wij gebruiken deze gegevens om jouw vraag of verzoek te kunnen afhandelen. Wij gebruiken bovenstaande persoonsgegevens op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Nieuwsbrief

Bij (seriematige) projectbouw kunnen wij in overleg nieuwsbrieven verspreiden . Op die manier blijf je op de hoogte van nieuws over ons bedrijf, projecten en belangrijke informatie. Hiervoor gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

Wij verwerken je persoonsgegevens voor het versturen van onze nieuwsbrief op basis van jouw toestemming. Wij bewaren de informatie totdat je je afmeldt voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbief. 

Klanten

Bent u klant van ons of zijn wij in onderhandelingsfase dan verwerken wij de volgende (persoons)gegevens:

Wij gebruiken bovenstaande persoonsgegevens op basis van je toestemming en/ of op basis van de uitvoering van de overeenkomst. Wij bewaren deze informatie zolang wij dit wettelijk verplicht zijn. Informatie waarvoor geen wettelijke bewaarplicht geldt bewaren wij tot 1 jaar na uitvoering van de overeenkomst.

Het delen van jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers van derden op Tier 3 datacenter van The Datacenter Group in Amsterdam. Jouw gegevens worden verwerkt in Nederland. Er worden back-ups gemaakt in het datacenter in Amsterdam en op een andere locatie in Nederland.

Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Het privacy beleid van Facebook kun je hun website bekijken.

Jouw gegevens worden ook opgeslagen in een CRM van een derde partij dat wij van hen gebruiken. Jouw gegevens worden doorgegeven naar servers die in de Verenigde Staten staan. Het privacy beleid van Hubspot kun je hun website bekijken.

Wij gebruiken boekhoudsysteem van een derde partij. Dit is systeem staat op een lokale computer. De back-ups worden beveiligd gesynchroniseerd via het internet naar een andere locatie in Nederland.

Jouw gegevens staan ook in voorstellen, een programma van eisen en een plan van aanpak die wij maken. Deze documenten worden intern voor productie doeleinden gedeeld onder ons personeel.

Beveiliging, Cookies & persoonsgegevens

Wij maken voor onze website gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij jou door naar onze cookieverklaring.”

Beveiliging

Om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen hebben wij passende technische maatregelen genomen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de inhoud van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Links op de website
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een andere website deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Rechten betrokkenen

Inzage en wijzigen van je gegevens

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. Na het intrekken van jouw toestemming, verwijderen wij jouw persoonsgegevens. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens wanneer wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van toestemming of uitvoering van de overeenkomst. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via het op de website genoemde e-mailadres.

Klacht indienen
Wanneer je niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van jouw persoonsgegevens, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacy verklaring

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.