Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Nieuwbouw Combischool

De combischool in Workum is gebouwd met als doel twee bestaande basisscholen en de kinderopvang onder één dak te huisvesten. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van elkaars ruimten en kan de samenwerking nog meer opgezocht worden. in dit Kindcentrum kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 terecht. De school is extra energiezuinig met alle moderne installaties, inclusief zonnepanelen, in combinatie met de lage QV-10 waarde die behaald is van 0.08 tijdens de metingen dan de voorgeschreven QV-10 waarde van 0.3 is er nagenoeg geen verlies van druk in het gebouw.

Kenmerkend aan het gebouw is dat er zo optimaal mogelijk wordt ingesprongen op toekomstige ontwikkelingen. De opbouw van het gebouw maakt het mogelijk om relatief eenvoudig wanden te verplaatsen en daarmee in te springen op krimp, groei en een mogelijk gewijzigde visie op onderwijs. De school is gebouwd conform Frisse Scholen klasse B en de ENG-norm.

Vraag direct een offerte aan!