Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Uitbreiding Westermarskoalle te Joure

De bestaande basisschool is uitgebreid met 190 m2 voor het creëren van permanente ruimte, In verband met het groeiende aantal leerlingen . Hierbij zijn er twee klaslokalen, toiletruimte, kantoor en leerplein bijgebouwd en divers ruimtes aangepast. De ruimte is conform de BENG-norm gebouwd en voldoet minimaal aan Frisse Scholen Klasse B.

Door een goede regie en samenwerking is het ons gelukt de uitbreiding en de aanpassingen met bestaand tijdens de zomervakantie op elkaar aan te sluiten. Tijdens de werkzaamheden bleef de school gewoon open. Hierdoor moesten wij rekening houden met leraren en leerlingen, zodat zij zo weinig mogelijk gestoord werden.

Het bestuur en de leerlingen zijn zeer tevreden over het resultaat: een frisse ruime locatie in vrolijke kleuren. De uitbouw sluit prachtig aan bij de bestaande bouw. Zo kan de Westermarskoalle weer jaren vooruit.

 

Vraag direct een offerte aan!